Μπορείτε να ζήσετε μία πολύ καλύτερη ζωή

764

Πριν από 100 χρόνια, το αίτημα όλων των επαναστατών ήταν η κοινωνική αλλαγή και πριν από 100 χρόνια έγινε η Οκτωβριανή επανάσταση στην Τσαρική Ρωσία. Έκτοτε πέρασε ο πιο συμπυκνωμένος σε γεγονότα αιώνας της Παγκόσμιας Ιστορίας, όπου τα είδαμε όλα.

Πετύχαμε πολύ πιο υψηλό βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο, τεράστια τεχνολογική πρόοδο και πολιτισμό που αναγνώριζε και ενσωμάτωνε στις κοινωνικές λειτουργίες όλες τις μειονότητες και μειοψηφίες.

Και εις πείσμα όλων αυτών, ο άνθρωπος έγινε και γίνεται διαρκώς όλο και πιο δυστυχισμένος. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα αρρωσταίνει από αυτοάνοσες ασθένειες, χάνει τα κοινωνικά του κεκτημένα και πεθαίνει από κατάθλιψη.

Στο τέλος της 100ετίας η πατρίδα μας βρέθηκε σε τρομερή κρίση και μέσα σε λίγα χρόνια κυβερνήθηκε από πολιτικές δυνάμεις, που δεν την είχαν κυβερνήσει τα προηγούμενα 100 χρόνια.

Η Αριστερή διακυβέρνηση προσέφερε μία μεγάλη υπηρεσία στην Ελλάδα. Απέδειξε ότι και με κυβέρνηση της Αριστεράς η κοινωνία μας μπορεί να παραμένει το ίδιο απάνθρωπη και οι άνθρωποι να γίνονται πιο δυστυχισμένοι, ζώντας μία ζωή καθημερινά όλο και πιο δυσβάστακτη.

Χωρίς όμως όραμα για αλλαγή οι άνθρωποι ασφυκτιούν και πεθαίνουν. Δεν υπάρχουν υγεία, ευτυχία και χαρά, χωρίς εξέλιξη και πρόοδο.

Το ερώτημα είναι αδυσώπητο: Τι δεν κάνουμε καλά; Τι δεν βλέπουμε;

Η απάντηση είναι, τόσο προφανής, όσο και απρόσμενη. Δεν βλέπουμε τον εαυτό μας, τον άνθρωπο. Και, για κακή μας τύχη, οι επαναστατικές δυνάμεις της εποχής μας κρύβονται σε αυτό που δεν βλέπουμε, στον άνθρωπο.

Η επανάσταση γίνεται, κρίνεται και αξιολογείται στην καθημερινή πρακτική του καθενός μας. Επειδή όμως για να εδραιωθεί και να πετύχει, χρειάζεται υποχρεωτικά και κοινωνία να την υποστηρίζει, δημιουργήθηκε η Κοινωνία της Γνώσης. Το οπλοστάσιό μας περιλαμβάνει κυρίως τα Βιβλία-Διαύλους και την Μέθοδο για αυτοβοήθεια και αυτοβελτίωση.

Τα Βιβλία-Δίαυλοι είναι παρηγορητικά, θεραπευτικά και με τις ήπιες μεθόδους τους επαναστατικά, γιατί προτρέπουν τον άνθρωπο να αρχίσει την προσωπική του επανάσταση ενάντια σε όλα όσα εσωτερικά τον καταδυναστεύουν και τον εμποδίζουν να επικοινωνήσει με την υγιή του φύση.