Ελάτε στο σεμινάριο «Πώς να απαλλαγείτε από το άγχος και να αποκτήσετε την ψυχική σας γαλήνη»

872

Το άγχος και η ψυχική γαλήνη είναι δύο λέξεις που όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν τι σημαίνουν, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει βιώσει την ψυχική γαλήνη, αν δεν παρακολουθήσει το σεμινάριο «Πώς να απαλλαγείτε από το άγχος και να αποκτήσετε την ψυχική σας γαλήνη» και ουδείς γνωρίζει πόσο καταστροφικά είναι τα αποτελέσματα του άγχους για την ζωή και την υγεία του, αν δεν παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο.

Το Φως είναι ό,τι ο άνθρωπος επιδιώκει στην διάρκεια της ζωής του, προσπαθεί πάντα να εργάζεται και να παράγει φως, να συμβιώνει σε κοινωνίες και να παράγει φως, να συναλλάσσεται και να παράγει φως, να δημιουργεί και να παράγει φως.
Σήμερα το Σκότος έχει πέσει βαθύ στις κοινωνίες μας, φτάνει μέχρι βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων, σκοτεινιάζει εκεί όλα τα σημεία και η ψυχή αντί να παράγει δυνάμεις για τον άνθρωπο, αρχίζει να παράγει άγχος.

Η ζωή έχει δημιουργηθεί για να είναι καλή για τους ανθρώπους, να τους φέρνει σε επαφή με τις δημιουργικές τους δυνάμεις και να τους δίνει τις ευκαιρίες να κάνουν τα καλά τους έργα. Η ζωή όπως είναι σήμερα έχει καταλήξει να γίνεται όλο και πιο εχθρική για τους ανθρώπους και αυτή είναι μια κατάσταση που όλοι μαζί πρέπει να την αλλάξουμε.

Ελάτε στο σεμινάριο «Πώς να απαλλαγείτε από το άγχος και να αποκτήσετε την ψυχική σας γαλήνη», το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 11:30 – 15:30 στο Ξενοδοχείο Parthenon για να καταπολεμήσουμε το άγχος στις βαθιές του αιτίες και να αποκαταστήσουμε την καλή σχέση με την ζωή και το φως της δημιουργίας.