Ένας χώρος αυτοβοήθειας για μια καλύτερη ζωή.

1180

Το site kinoniagnosis.com είναι ένας χώρος Αυτοβοήθειας.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος που περιηγείται στον χώρο, μπορεί να βρει πολύτιμες συμβουλές και αρωγή στα θέματα που τον απασχολούν.

Πώς γίνεται αυτό; Στο site υπάρχουν βιβλία, που είναι σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή.

Κάθε βιβλίο βοηθάει τον αναγνώστη του να βρει τις απαντήσεις σε θέματα που τον απασχολούν.

Παράλληλα, βοηθάει τον αναγνώστη να βρει μέσα του καινούριες δυνάμεις και να τις κινητοποιήσει προς όφελός του.

Τι χρειάζεται να κάνει ο αναγνώστης; Ο αναγνώστης χρειάζεται απλώς να διαβάσει. Τα βιβλία είναι ολιγοσέλιδα και βασίζονται στις γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων που τις χρειαζόμαστε σήμερα για μια καλύτερη ζωή.

Πώς μπορώ να διαλέξω το βιβλίο που μου χρειάζεται; Κοιτάξτε λίγο τα βιβλία. Είτε ο τίτλος θα τραβήξει την προσοχή σας, είτε ο εμπνευστής του βιβλίου, είτε η περιγραφή που υπάρχει για κάθε βιβλίο. Ένα, δύο ή τρία βιβλία θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ένα, αρκεί για να ξεκινήσετε.

Τι θα κάνω με το βιβλίο; Καταρχήν, διαβάζετε το βιβλίο για μια φορά. Στην συνέχεια, ανοίγετε το βιβλίο έστω και σε τυχαία σελίδα και διαβάζετε λίγο κάθε μέρα.

Τι κάνω στην συνέχεια; Στην συνέχεια, επιλέγετε ένα δεύτερο βιβλίο, το οποίο είτε ανήκει στην ίδια σειρά με το προηγούμενο, είτε σας τραβάει την προσοχή ο τίτλος, ή ο εμπνευστής. Διαβάζετε το δεύτερο βιβλίο όπως και το πρώτο.

Μετά από δύο ή τρία βιβλία, θα διαπιστώσετε ότι το ενδιαφέρον σας παραμένει αμείωτο για αυτά, ενώ παράλληλα είναι πιο καθαρό το μυαλό σας. Εργάζεστε καλύτερα και αντλείτε περισσότερη ευχαρίστηση από την προσωπική ζωή σας.

Τότε, πρέπει να συνεχίσετε για να επιτύχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αν στην πορεία σας για μια καλύτερη ζωή, χρειάζεστε την βοήθειά μας, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.