Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας

885

Το βιβλίο «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ» είναι έκδοση της Ελληνικής Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας και μας εμπνέει δύναμη, θάρρος και σεβασμό για τον άνθρωπο και την Ελλάδα.
Το βιβλίο έρχεται από τα βάθη του χρόνου για να μιλήσει για το μέλλον μας. Το ενέπνευσαν ο βίος και τα έργα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που μοιράζεται έτσι το ψυχικό του μεγαλείο με τους αναγνώστες του βιβλίου, αφυπνίζοντας την τόλμη, την δύναμη και το θάρρος που χρειαζόμαστε στην σημερινή εποχή.

Όταν ο Αλέξανδρος ονειρεύτηκε να κατακτήσει την Ασία, όλα ήταν εναντίον του και τίποτα δεν ήταν ευνοϊκό προς τα σχέδιά του.

Όμως ήταν να γίνει αυτό το μεγάλο έργο.

Ήταν να γίνει η κατάκτηση της Ασίας, η εξάπλωση του Ελληνικού πνεύματος, η ίδρυση νέων πόλεων, η διάλυση της Περσικής αυτοκρατορίας, η ανάδυση ενός νέου πολιτισμού με πολλά Ελληνικά στοιχεία και η τοποθέτηση της Ελλάδας ανάμεσα στις ισχυρές χώρες του κόσμου.

Όταν ένα μεγάλο έργο είναι να γίνει, τότε οι άνθρωποι πρέπει μόνο να ονειρεύονται, να αγαπάνε και να στοχάζονται.

Σήμερα για να στοχαστούμε και να ονειρευτούμε αρκεί να διαβάσουμε το κατάλληλο βιβλίο της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας.

Αν ο στοχασμός μας θέλουμε να μας οδηγήσει στον δρόμο για την κατάκτηση του δικού μας ονείρου, τότε το ομώνυμο βιβλίο είναι κατάλληλο για να ανοίξει τις πύλες του ανώτερου στοχασμού που όλοι οι Έλληνες διαθέτουμε και πρέπει να τον αναζητήσουμε.