Οι πηγές του φωτός μας

1299

Στις σκοτεινές εποχές που διανύουμε, χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο, το φως. Ο ήλιος δεν είναι πια αρκετός, χρειαζόμαστε και αυτήν την αστείρευτη πηγή ενέργειας που υπάρχει μέσα μας και ονομάζεται «εσωτερικό φως».

Πώς όμως μπορούμε ξανά να βρούμε το εσωτερικό μας φως, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε; Ίσως αν βρούμε μια πηγή φωτός που ενεργοποιεί κατάλληλα τον εγκέφαλό μας, να ενεργοποιήσουμε ξανά τις πηγές του εσωτερικού μας φωτός και να επωφεληθούμε από την αστείρευτη ενέργειά τους.

Σήμερα, επιλέξαμε για να σας προτείνουμε πέντε βιβλία από την Δύναμη της Διανοίας. Το κάθε ένα από αυτά αλλά και όλα μαζί ενεργοποιούν τις πηγές του εσωτερικού μας φωτός.

  1. Η αφύπνιση της Ελληνικής Διανοίας. Κάνει κάθε άνθρωπο να θυμηθεί τις ιδιότητες της δικής του διανοίας και να τις επιδιώξει.
  2. Ο Ελληνικός λόγος αναβαθμίζει την νοημοσύνη. Αναδύεται στον άνθρωπο η ικανότητα να γράφει και να διαβάζει με στρωτό Ελληνικό λόγο.
  3. Τα έργα της διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή. Προκαλεί κάθε άνθρωπο να διαλέξει τα κατάλληλα βιβλία, για να προστατέψει την διάνοιά του από τους ιούς.
  4. Η Αγάπη που κτίζει Παρθενώνες. Φέρνει κοντά μας την αγάπη που μας βοηθάει να κάνουμε τεράστια έργα, πέρα από κάθε προσδοκία.
  5. Ο Θόλος που στεγάζει την ελπίδα μας. Δίνει στον άνθρωπο τροφή και προστασία για να μην χάνει τον δρόμο του και σπαταλά τις δικές του δυνάμεις.