Για τους Ελληνόφωνους σε όλο τον κόσμο

646

Ένα εντελώς νέο προϊόν προσφέρεται από την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ στους Ελληνόφωνους όλου του κόσμου.

«Η Μέθοδος Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης» που αποτελείται από εκδόσεις της εταιρείας.

Η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ έχει εκδώσει 37 Βιβλία-Διαύλους, 6 Σειρές, 12 Συλλογές, 10 Βιβλία Αποφθεγμάτων, 6 Επαυξημένες Εκδόσεις Βιβλίων-Διαύλων, που η κάθε μία περιέχει 10 αυτοτελή βιβλία, ένα πακέτο βιβλίων με αντικαταθλιπτικό περιεχόμενο και 12 πληροφοριακά e-books.

Οι εκδόσεις της είναι το επαρκές υπόβαθρο για την δημιουργία της Μεθόδου Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης, η οποία έχει την μορφή συνδυασμών Βιβλίων-Διαύλων και σκοπό να ενεργοποιήσει τον Εαυτό του κάθε ανθρώπου.

Η Μέθοδος εφαρμόζεται πολύ απλά. Στο site της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ www.kinoniagnosis.com διαλέγεις ένα βιβλίο από τον τίτλο, τα χρώματα του εξωφύλλου ή τα σύμβολα, που το χαρακτηρίζουν  και το διαβάζεις. Και στην συνέχεια το ένα βιβλίο φέρνει το άλλο.

Ο αναγνώστης, εφόσον εστιάσει στα προβλήματα που τον ταλανίζουν την συγκεκριμένη περίοδο και όσο έρχεται σε επαφή με όλο και περισσότερα Βιβλία-Διαύλους, γίνεται ικανότερος να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του και τα Βιβλία γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικά στη βοήθεια που του προσφέρουν.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει στα Βιβλία-Διαύλους ένα μήνυμα από τον Εαυτό του, που τον αφορά τελείως προσωπικά. Για αυτό και διαβάζει μόνος του. Προστρέχει μόνο στην βοήθεια της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ για να τον συνδράμει, όπως π.χ. στην επιλογή των αρχικών βιβλίων.

Χάρη στην ευεργετική επίδραση των Βιβλίων-Διαύλων, οι αναγνώστες τους θα μπορούν να διατυπώνουν ευφυείς λύσεις πρωτότυπες και ταυτόχρονα εφαρμόσιμες, από την προσωπική τους εμπειρία και ζωή, αποδεσμευμένοι από τα στερεότυπα και τις λανθασμένες αντιλήψεις που συσσωρεύονται μέσα τους και γύρω τους από τις κάθε λογής εξουσίες.

Η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ έχει ένα μεγάλο όραμα: την Οικονομία και την Κοινωνία της Γνώσης, που αποτελούν σήμερα την πιο σοβαρή προοπτική για να αποκτήσει ο πολιτισμός μας βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη και κοινωνία δικαίου και ανθρωπιάς.

Σε μια τέτοια κοινωνία, στην οποία τα δίκτυα λειτουργούν με βάση τη διανοητική εργασία όλων μας, οι υπάρχοντες σήμερα διαχωρισμοί στην κοινωνία μας παύουν να έχουν νόημα.

Εν τέλει, το βασικότερο όλων είναι ότι, μέσω της Μεθόδου Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να αναμετρηθούμε με τα βάσανά μας. Μόνο με την βοήθεια των Βιβλίων-Διαύλων έχουμε την δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας και να απεμπλακούμε από την υπάρχουσα κατάθλιψη, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια άλλη κοινωνία, που σε αντίθεση με την σημερινή, θα σέβεται τον άνθρωπο και την εργασία του.

Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016

www.kinoniagnosis.com