Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο 3

 1. Το Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο 3 με τίτλο:
  “ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,
  ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ”
  λειτουργεί ως εφαρμογή της Μεθόδου Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης και απευθύνεται σε όλους όσοι πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν υπάρχει μόνο στις διαστάσεις στις οποίες έχουμε πρόσβαση με την φυσική όραση,
  Δεν θα αργήσει να το επιβεβαιώσει και η επιστήμη. Η επιβεβαίωση της ύπαρξης του Θεού φαίνεται ότι θα έρθει από εκεί που ξεκίνησε η μεγαλύτερη αμφισβήτησή του. Από την ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
  Έτσι η σχέση του Ανθρώπου με τον Θεό θα γίνει λιγότερο μεταφυσική και περισσότερο φυσική και καθημερινή.
 2. Έχει σαν βάση τις ακόλουθες Σειρές και Συλλογές Βιβλίων-Διαύλων:
  Σειρές: 
  Έξι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα
  Ας πολεμήσουμε την κατάθλιψη, την μάστιγα του αιώνα.
  Συλλογές:
  O Δρόμος για την Ίαση
  Έργα και ημέρες της Κοινωνίας της Γνώσης
  Η Αγάπη
  Η Δημιουργία
 3. Μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο οποιαδήποτε χρονική στιγμή το επιιθυμείτε.
  Περιλαμβάνει ένα κύκλο με 6 εισηγήσεις, οι οποίες βρίσκονται σε ένα ενιαίο χώρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dynamidianoias.com, στον οποίο έχουν πρόσβαση εφ’ όρου ζωής όλοι οι εγγεγραμμένοι στο σεμινάριο.
  Ο κάθε συμμετέχων εργάζεται μόνος. Όταν όμως θέλει να συζητήσει ένα θέμα μπορεί να υποβάλει ερώτημα στον εισηγητή του σεμιναρίου.
  Το Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο είναι διαδικτυακό σεμινάριο. Προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξει μόνος του ο συμμετέχων το χρόνο, το είδος και το βάθος της μελέτης που θα αφιερώσει σε κάθε θέμα, όταν αισθάνεται ότι είναι έτοιμος πνευματικά. Όταν ένα θέμα ωριμάσει και θέλει να το συζητήσει, μπορεί να υποβάλει ερώτημα στον εισηγητή του σεμιναρίου και να πάρει είτε δημόσια απάντηση ώστε να επωφεληθούν και οι υπόλοιποι, είτε ιδιωτική, αν έχει κάποια δικά του προβλήματα που θέλει να επιλύσει ή να καθοδηγηθεί προς τον τρόπο επίλυσής τους.
 4. Η συνομιλία των αναγνωστών με τα Βιβλία-Διαύλους είναι πρωτοφανής. Καλό θα είναι να κρατήσει ο συμμετέχων ακριβές ημερολόγιο των εμπειριών του, γιατί η εικόνα που θα προκύπτει θα είναι η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, την οποία πριν προκύψει, αρκετοί αμφισβητούσαν αν μπορεί να υπάρχει.
 5. Η επικοινωνία με τους Συμβούλους επηρεάζει τον αναγνώστη των Βιβλίων-Διαύλων, του μεταγγίζει ιδιότητες των Συμβούλων και τον καθοδηγεί να ακολουθήσει πορείες, που με την ανθρώπινη λογική δύσκολα κανείς θα τις διάλεγε. Και όμως. Αποδεικνύονται οι πιο αποτελεσματικές.
 6. Η ενεργός συμμετοχή του πνευματικού κόσμου (των Συμβούλων) στην καθημερινότητα των σύγχρονων ανθρώπων είναι η βασική καινοτομία στην εργασία που μπορεί να φανταστεί κανείς, για αυτό συνιστάται στους αναγνώστες να μην προβάλλουν αντιρρήσεις από την αρχή, όταν ακούν από τους Συμβούλους τους ότι πρέπει να κάνουν κάτι συγκεκριμένο.
  Πρώτα πρέπει να το κάνουν, να αφήσουν να εξελιχθεί μέσα στον εαυτό τους και στην Κοινωνία της Γνώσης του σεμιναρίου και μετά να το κρίνουν.
  Γιατί αυτό που προτείνουν οι Σύμβουλοι διαφοροποιεί την πραγματικότητα, στην οποία κανείς είναι υποχρεωμένος να αναφέρεται για οποιαδήποτε αξιολογική κρίση θέλει να κάνει.
 7. Για να εγγραφεί κάποιος στο Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο Νο3 πρέπει να πληρώσει
  συνδρομή 20 ευρώ. Με το ποσό αυτό έχει τις παρακάτω παροχές:

  • Πρόσβαση σε όλες τις εισηγήσεις και στο συνθετικό pdf των 6 εισηγήσεων.
  • Απαντήσεις στις προσωπικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
  • Δωρεάν ένα ηλεκτρονικό Βιβλίο-Δίαυλο (e-book) από τα βιβλία μιας Συλλογής από τις 4 που  χρησιμοποιήθηκαν για το σεμινάριο. Θα το διαλέξει εκείνος και θα μας το ανακοινώσει με ένα mail για να του το στείλουμε.
  • Δωρεάν επαναλήψεις του σεμιναρίου, όσες φορές θέλει ο συνδρομητής και εφ’ όρου ζωής.
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
 1. Όροι διεξαγωγής του σεμιναρίου 
  (Αναζητήστε τους όρους διεξαγωγής στο link: https://dynamidianoias.com/lesson/oroi_diexagogis_seminariou/
 2. Διαδικασία πληρωμής δικαιώματος συμμετοχής.
  Ξεκινάμε στην ιστοσελίδα www.dynamidianoias.com
  από το tab ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.
  Πάμε στο υπομενού ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ και τελικά στην οθόνη ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Νο1 «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ».
  Πατάμε Εnroll (Εγγραφείτε) και βγαίνουμε στην οθόνη:
  Παραγγελία – Δικαίωμα Συμμετοχής. Συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία και κάνουμε click στο Buy Now, στο χώρο της Τραπεζικής κατάθεσης.
  Καταθέτουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που μας υποδεικνύεται και παίρνουμε μια απόδειξη για την κατάθεσή μας.
  Ειδοποιούμε την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, στο email που αναφέρεται, ότι κάναμε την κατάθεση και περιμένουμε την ενεργοποίηση της πρόσβασής μας στις εισηγήσεις του σεμιναρίου.
 3. Στοιχεία Επικοινωνίας:– Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ.– Ηλεκτρονική διεύθυνση διεξαγωγής Ανθρωποκεντρικών Σεμιναρίων: http://dynamidianoias.com/– Emailinfo@kinoniagnosis.com– Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 998891