Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα dynamidianoias.com και το περιεχόμενο αυτής είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ. Έχετε το δικαίωμα να διαβάσετε, να κατεβάσετε, να αντιγράψετε, και να εκτυπώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο για αποκλειστικά προσωπική, οικιακή, μη εμπορική χρήση με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταβληθούν οποιαδήποτε στοιχεία υποδηλώνουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή αποκλειστικής εκμετάλλευσης.

Θα πρέπει πάντα να έχετε υπ’ όψη σας πως όλα όσα βλέπετε και διαβάζετε στο dynamidianoias.com προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας , εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να υπάρχει έγγραφη άδεια από την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα δηλώνετε πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί πλήρως τους παραπάνω όρους χρήσης.

Η ιστοσελίδα dynamidianoias δεν προσφέρει ψυχιατρικές, φαρμακευτικές, ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες.

Σε καμμία περίπτωση τα όσα αναγράφονται στον χώρο της δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια, γνώση και παροχή της κατάλληλης θεραπείας που προσφέρει ένας επαγγελματίας της ψυχικής υγείας. Η dynamidianoias δεν προσφέρει εξατομικευμένες ιατρικές διαγνώσεις ή συμβουλές σχετικά με τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Τέλος, δεν φέρει ευθύνη για το πως θα χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που θα βρείτε στον χώρο της.