ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ

Μέθοδος Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης Δύναμη της Διανοίας

Σήμερα, αν έχει ημερομηνία λήξης το φυσικό περιβάλλον της γης, είναι απολύτως βέβαιο ότι έχει συντομότερη ημερομηνία λήξης ο άνθρωπος, σαν είδος.
Για να μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική απαιτείται διαφορετική στάση και συμπεριφορά από τον ίδιο τον άνθρωπο.
Να αναβαθμίσει την ανθρωπιά μέσα στις κοινωνίες και να θωρακίσει τον εαυτό του πνευματικά. Έτσι θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις εκείνες της ζωής και της δημιουργίας, που μπορούν να αποτρέψουν την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.
Εμείς το έχουμε συνειδητοποιήσει και αυτό φαίνεται και στα προϊόντα μας. Όταν καταρρέει ο ανθρώπινος πολιτισμός, δεν ψάχνουμε το πρόσκαιρο κέρδος. Αντιθέτως επιδιώκουμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα με πρώτο και κύριο βήμα, η αλλαγή αυτή να γίνει βίωμα και να ριζώσει στο εσωτερικό των ανθρώπων.
Αυτός είναι ο ρόλος της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας. Να υποστηρίξει τον άνθρωπο να επιβιώσει και να τον μπολιάσει με ευθυκρισία, ήθος, ευφυία, γενναιότητα, ηθική και αγάπη προς τους άλλους ανθρώπους.
Να τον βοηθήσει να επιβιώσει και να σώσει τον πολιτισμό που δημιούργησε, με τόσες προσπάθειες και θυσίες, τα τελευταία 3000 χρόνια.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό κείμενο πατώντας εδώ