Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο 2

Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο 2
«ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΤΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ»

 1. To Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο 2, με τίτλο
«ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΤΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ», είναι εφαρμογή της
Μεθόδου Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης και απευθύνεται σε όποιον εργάζεται διανοητικά.
Θέμα του είναι η διαμόρφωση του μόνου σήμερα ασφαλούς δρόμου για μία καλύτερη ζωή, που επιτυγχάνεται με το να καινοτομεί ο άνθρωπος στην εργασία του, με σκοπό να φτιάξει σταδιακά το ατομικό του επάγγελμα.

2. Έχει σαν βάση 6 Βιβλία-Διαύλους, τα εξής:

  1. Ψυχική Υγεία
  2. Το Διαχρονικό Πλεονέκτημα των Ελλήνων είναι ο Συλλογικός τους νους.
  3. Η Μαθηματική σκέψη θέλει τόλμη και ηθική
  4. Το Συμβόλαιο των Ελλήνων με την κοινή τους μοίρα
  5. Σχέδιο Δράσης για την ανάπτυξη
  6. Το Έργο της Ζωής

3 Το σεμινάριο ξεκίνησε και μπορείτε να εγγραφείτε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε. Περιλαμβάνει 12 εισηγήσεις ομαδοποιημένες σε 2 κύκλους.
Οι εισηγήσεις βρίσκονται σε ένα ενιαίο χώρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dynamidianoias.com, στον οποίο έχουν πρόσβαση εφ’ όρου ζωής όλοι οι εγγεγραμμένοι στο σεμινάριο. Το Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο είναι διαδικτυακό σεμινάριο. Προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξει μόνος του ο συμμετέχων το χρόνο, το είδος και το βάθος της μελέτης που θα αφιερώσει σε κάθε θέμα, όταν αισθάνεται ότι είναι έτοιμος πνευματικά. Όταν ένα θέμα ωριμάσει και θέλει να το συζητήσει, μπορεί να υποβάλλει ερώτημα στον εισηγητή του σεμιναρίου και να πάρει είτε δημόσια απάντηση ώστε να επωφεληθούν και οι υπόλοιποι, είτε ιδιωτική, αν έχει κάποια δικά του προβλήματα που θέλει να επιλύσει ή να καθοδηγηθεί προς τον τρόπο επίλυσής τους.

4. Είναι ένα σεμινάριο που μπορεί να αναδείξει γνώσεις και εμπειρίες του ανθρώπου που το υλοποιεί και τις οποίες για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στην προηγούμενη επαγγελματική του δραστηριότητα.

5. Σε κάθε περίπτωση ο συμμετέχων στο σεμινάριο θα έχει ένα δικό του χώρο στο internet, ο οποίος θα λειτουργεί σαν το ατομικό μελετητικό του γραφείο, που θα έχει δραστηριότητα συναφή με το θέμα του σεμιναρίου και θα είναι σε επικοινωνία με την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ και όλους τους άλλους που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο.

6. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο δημιουργούν μια πρώτη Κοινωνία της Γνώσης, με βάση αναφοράς το θέμα: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΤΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ».
Το κοινό τους στοιχείο είναι οι απόψεις τους πάνω σε αυτό το θέμα και τίποτα άλλο. Μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε στην Ελλάδα, ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, να ασκούν οποιοδήποτε επάγγελμα, να είναι άνδρες ή γυναίκες, να λατρεύουν όποιο Θεό θέλουν και να ανήκουν σε οποιαδήποτε φυλή κατοικεί στον πλανήτη.

7. Εργαζόμενος κάποιος στο σεμινάριο,  εκτός όλων των άλλων προσωπικών επιτευγμάτων, μπορεί να  διατυπώσει καινοτομικές ιδέες για την εργασία του, να προδιαγράψει αναλυτικά το ατομικό του επάγγελμα και πιθανόν να κάνει μία συνοπτική περιγραφή μίας Εταιρείας Γνώσης, που διαθέτει την απαραίτητη γνώση για να την κατασκευάσει.
Για να φανεί η αξία που δίνει η κοινωνία στα αποτελέσματα της εργασίας του στο Σεμινάριο, αρκεί να πούμε ότι όλα τα προϊόντα της εργασίας του, είναι κατά προτεραιότητα επιλέξιμα για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

8.  Για να εγγραφεί κάποιος στο Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο Νο2 πρέπει να πληρώσει
συνδρομή 25 ευρώ. Με το ποσό αυτό έχει τις παρακάτω παροχές:

  • Πρόσβαση σε όλες τις εισηγήσεις και στα 2 συνθετικά pdf, ένα για καθένα από τους 2 κύκλους.
  • Απαντήσεις στις προσωπικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
  • Δωρεάν ένα ηλεκτρονικό Βιβλίο-Δίαυλο (e-book) από τα 6 που χρησιμοποιούνται στο σεμινάριο. Θα το διαλέξει εκείνος και θα μας το ανακοινώσει με ένα mail για να του το στείλουμε.
  • Δωρεάν επαναλήψεις του σεμιναρίου, όσες φορές θέλει ο συνδρομητής και εφ’ όρου ζωής.
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης

9. Όροι διεξαγωγής του σεμιναρίου  και Διαδικασία πληρωμής δικαιώματος συμμετοχής.
(Αναζητήστε τους όρους διεξαγωγής στο link: https://dynamidianoias.com/lesson/oroi_diexagogis_seminariou/

Διαδικασία πληρωμής δικαιώματος συμμετοχής
Ξεκινάμε στην ιστοσελίδα www.dynamidianoias.com
από το tab ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.
Πάμε στο υπομενού ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ και τελικά στην οθόνη ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Νο2
«ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΤΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ».
Πατάμε Εnroll (Εγγραφείτε) και βγαίνουμε στην οθόνη:
Παραγγελία – Δικαίωμα Συμμετοχής. Συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία και κάνουμε click στο Buy Now, στο χώρο της Τραπεζικής κατάθεσης.
Καταθέτουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που μας υποδεικνύεται και παίρνουμε μια απόδειξη για την κατάθεσή μας.
Ειδοποιούμε την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, στο email που αναφέρεται, ότι κάναμε την κατάθεση και περιμένουμε την ενεργοποίηση της πρόσβασής μας στις εισηγήσεις του σεμιναρίου.

10. Στοιχεία Επικοινωνίας:

– Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ.

– Ηλεκτρονική διεύθυνση διεξαγωγής Ανθρωποκεντρικών Σεμιναρίων: http://dynamidianoias.com/

– Emailinfo@kinoniagnosis.com

– Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 998891