Ερχόμαστε να μάθουμε για την Δύναμη της Διανοίας

1178


Τα τελευταία χρόνια η γκρίζα εικόνα των μνημονίων κάλυψε τα πάντα και κανένας αναπτυξιακός σχεδιασμός δεν συζητήθηκε ουσιαστικά στην πατρίδα μας.

Και εκεί, που νέες ιδέες δεν υπήρχαν και ο στόχος της ανάδειξης μιας αναπτυξιακής φυσιογνωμίας της Οικονομίας μας εγκαταλειπόταν για να κυριαρχήσει παντού η μονομανία με τον τουρισμό, μας προέκυψε ένα πρωτότυπο προϊόν παγκοσμίου βεληνεκούς, που μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις κοινωνίες, κατασκευάζεται 100% από Έλληνες, έχει μεγάλα περιθώρια κέρδους, ταιριάζει απολύτως στην φυσιογνωμία με την οποία αναγνωρίζεται εδώ και 2.500 χρόνια η Ελλάδα και όλοι θα το έβλεπαν με καλό μάτι, είτε Έλληνες, είτε ξένοι.

Το προϊόν είναι η Μέθοδος Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης Δύναμη της Διανοίας, που κατά κύριο λόγο φτιάχτηκε από τους Έλληνες που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του Ελληνικού πολιτισμού.

Όπως ο Ελληνικός πολιτισμός είχε παγκόσμιο βεληνεκές, έτσι και η Μέθοδος μπορεί να βρει εφαρμογή σε όλες τις κοινωνίες και όλους τους ανθρώπους.

Είναι το μοναδικό προϊόν, που δεν έχει όρια, γιατί ο άνθρωπος είναι ίδιος παντού, ανεξάρτητα από φύλο, καταγωγή, θρήσκευμα, οικονομική κατάσταση, επαγγελματική ασχολία κλπ.

Η Μέθοδος ζωντανεύει το μυαλό, αναπτύσσει τις ανώτερες ιδιότητες της ψυχής, αφαιρεί το άγχος και προσφέρει στον άνθρωπο γαλήνη.

Από οικονομική άποψη πολλαπλασιάζει και αναβαθμίζει την διανοητική εργασία, άρα και ολόκληρη την εργασία.

Η Μέθοδος, όπως απεικονίζεται στο διάγραμμα λειτουργεί και διαδίδεται μέσω των ιδίων της δυνάμεων.

Αν σκεφθεί κανείς ότι όλα είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα, συμπεραίνει ότι οι χιλιάδες θέσεις εργασίας και τα πάρα πολλά νέα επαγγέλματα που θα δημιουργηθούν, αφορούν κατά κύριο λόγο Ελληνίδες και Έλληνες.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα γεγονός μοναδικής σημασίας για τον καθένα μας προσωπικά και για όλους μας μαζί, ως Έλληνες.


Τι πρέπει να κάνουμε;;

Η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ έχει προγραμματίσει τρία σεμινάρια, στα οποία παρουσιάζεται η Μέθοδος και η είσοδος είναι ελεύθερη (δωρεάν).

Την 17/5, την 21/5 και την 29/5 στο ξενοδοχείο Parthenon,
ώρα 18.00 έως 21.00.

Είναι προτιμότερο να δηλώσουμε συμμετοχή και στα τρία (εφόσον μπορούμε) ώστε να είναι δυνατό να γίνει ισοκατανομή σε όλες τις ημέρες.

Ο τίτλος του πρώτου σεμιναρίου, της 17/05, διατυπώνει το πλαίσιο, στο οποίο κινούνται και τα άλλα δύο.

«Ερχόμαστε να μάθουμε για την Δύναμη της Διανοίας»

Και συμπληρώνουμε σαν υπότιτλο : «Ποιο θαύμα συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας».

Γιατί κάτι πρωτοφανές γεννήθηκε δίπλα μας και κινδυνεύουμε να το βλέπουμε στα πρώτα του βήματα και να μην καταλαβαίνουμε ότι μας αφορά άμεσα και έχει καθοριστική σημασία για την ζωή μας.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει μια ποσότητα στο σύμπαν που ονομάζεται «Ψυχή των Ελλήνων» και είναι μια τεράστια υλική δύναμη που τους υποκινεί, τους παροτρύνει, που τους κρατάει ζωντανούς όταν όλα γύρω τους προδικάζουν τον θάνατο, που τους κρατάει όρθιους να αγωνίζονται και ενίοτε ανατρέπει την ζωή τους, προκαλώντας ένα ή περισσότερα θαύματα.

Και αυτό το θαύμα μπορεί να είναι ό,τι περίμενε κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη για να ιαθεί από τα δεινά που το ανοίκειο περιβάλλον επισωρεύει πάνω του και ταυτόχρονα μπορεί να είναι η ίαση της κοινωνίας από τις καταστροφικές συνέπειες που έχει πάνω της η λογική των όπλων και του ανταγωνισμού, τόσο αντίθετη με την έννοια της επ’ αγαθώ συνύπαρξης των ανθρώπων, που είναι απαραίτητη για την ψυχική υγεία.

Καλή αντάμωση την Πέμπτη 17 Μαΐου το απόγευμα στις 18:00.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Παναγιώτης Αναστασάκος
Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ