Σεμινάριο Ενόραση και Στοχασμός

893

Η ταυτότητα του Σεμιναρίου Ενόραση και Στοχασμός:

Όταν οι άνθρωποι είναι ενορατικοί βλέπουν την αλήθεια για αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και ιδίως στο στενό τους περιβάλλον, διατηρούν τις ιδιότητες του Παρατηρητή που μένει ανεπηρέαστος από τα συναισθήματά του και μπορούν να διακρίνουν έναν δρόμο που πρέπει να πάρουν ανάμεσα σε πολλές και διάφορες κατευθύνσεις.

Όταν οι άνθρωποι είναι ενορατικοί βλέπουν αυτά που πρέπει να κάνουν, ακόμα και αν αυτά δεν είναι προφανή στους άλλους, εκείνοι βλέπουν τι είναι καλό για εκείνους και δεν χρειάζονται κάποιον άλλον να το επιβεβαιώσει ή να συμφωνήσει μαζί τους.

Όταν οι άνθρωποι είναι ενορατικοί μπορούν να δουν ποια πρέπει να είναι η θέση τους και η συμπεριφορά τους σε διάφορες καταστάσεις καθώς και ποια είναι πραγματικά η συμπεριφορά των άλλων.

Η ενόραση χρειάζεται σήμερα απαραιτήτως γιατί υπάρχει πολύ ψέμα στο περιβάλλον και όλα είναι καλυμμένα με τρόπο ώστε να είναι δυσδιάκριτη η αλήθεια.

Ο άνθρωπος για να προχωράει σωστά στην ζωή του πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και να την προσεγγίζει, είτε η αλήθεια αφορά πρόσωπα και πράγματα είτε ιδέες και καταστάσεις.

Το σεμινάριο Ενόραση και Στοχασμός κάνει μια αρχή, ανοίγει μια πύλη που ενώνει τον άνθρωπο με την ενόραση και τον στοχασμό του, ώστε η ενόραση να αναπτυχθεί και ο στοχασμός να την ακολουθήσει.

Οι άνθρωποι για να βρουν τον στοχασμό τους, πρέπει πρώτα να περάσουν από την ενόρασή τους, γιατί έτσι γίνεται πάντα, η αλήθεια είναι η απαραίτητη βάση για να αναπτυχθεί ο στοχασμός και η στοχαστική σκέψη.

Ο στοχασμός είναι μια ανώτερη ιδιότητα του ανθρώπου που όταν ο άνθρωπος την ενεργοποιήσει, τροφοδοτείται με πολλή και γόνιμη σκέψη σε πολλά και διάφορα πεδία.

Η ροή του σεμιναρίου:

Στην αρχή θα διαβάσουμε ένα κείμενο που προέρχεται καθαρά από στοχασμό για αυτό και έχει πολλά στοιχεία ενορατικής αλήθειας.

Αναφέρεται στην καταγωγή των Ελλήνων, στα στοιχεία που δημιούργησαν τον πολιτισμό τους, τις πεποιθήσεις που διαμόρφωσαν την φιλοσοφία τους, στην ενόραση που είχαν και τον στοχασμό που παρήγαγαν μαζικά οι κοινωνίες τους.

Στην συνέχεια και αφού απαντηθούν ερωτήσεις, θα προχωρήσουμε σε μια παρουσίαση της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας, πολύ ενδιαφέρουσα και απαραίτητη για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει την μέθοδο.

Στην συνέχεια και αφού απαντηθούν ερωτήσεις θα προχωρήσουμε σε μια παρουσίαση για την ορθή χρήση της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας ώστε να είναι αποδοτική και να έχει άμεσα αποτελέσματα.

Τέλος θα αναφερθούμε σε ορισμένα βιβλία της Μεθόδου, που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για όσους συμμετέχουν στο σεμινάριο και ειδικά για αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Μέθοδο και να δουν τα αποτελέσματά της.

Πληροφορίες – Όροι διεξαγωγής:

Ελάτε στο σεμινάριο αν θέλετε να αποκτήσετε Ενόραση και Στοχασμό που θα χρησιμοποιήσετε στην ζωή σας για να λύσετε προβλήματά σας και για να εκδηλώσετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις.

Όλα γίνονται με την βοήθεια της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας.

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν την πρώτη φορά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο περισσότερες από μία φορές. Για την δεύτερη ή την τρίτη φορά που θα το παρακολουθήσετε θα χρειαστεί να πληρώσετε κάθε φορά δικαίωμα συμμετοχής 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια σεμιναρίου: Βιργινία Φατσή, συγγραφέας, μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου :
Τετάρτη 31/01/2018       –    Ώρα:  16:00 – 19:00    ή

Δευτέρα 5/02/2018         –    Ώρα:  16:00 – 19:00    ή
Τετάρτη 14/02/2018        –   Ώρα:  16:00 – 19:00

Χώρος Διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Parthenon
Mακρή 6,  Αθήνα 11742

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στέλνοντας mail στην διεύθυνση: info@kinoniagnosis.com ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο: 6972 998891

—————————————————————————————————————————————————
Δηλώσεις συμμετοχής στο Σεμινάριο Ενόραση και Στοχασμός

[wpforms id=”1098″]